2 Aralık 2013 Pazartesi

ALIŞVERİŞ SİTELERİ

          Alışverişte sınır tanımam, o ayakkabı her neredeyse benim olacak diyen ve internetten alışveriş yapmak isteyenler için bir yazı hazırladım.
          Ilk olarak Trendyol 'dan hahsetmek istiyorum. Hızlı ve pratik bir site! Filtreleri o kadar  güzel ki; neyi, nasıl, kaç liraya istiyorsanız çook kolayca sınırlayıp süzüp amaca daha çobuk ulaşabiliyorsunuz. Yalnız geçenlerde bu sitenden iki farklı markanın ürünlerini satın aldım. Satın alma işlemi için sistem iki ürünüde ayrı ayrı iki kez ödeme bilgilerini girmemi istedi:( ne kadar sinir bozucu olduğunu bilezsiniz. Ne varki ikisini birden ödesem, YOK! Farklı markalar oldugu için herbirinde bir kez daha sil baştan başladık. İyiki 5 tane ürün seçmemişim. Zaten seçseydim sanırım yorulup vazgeçebilirdim :) Bence bunun daha kolay bir yolu olmalı!
            N11.com sitesinda oldukça çeşit var. Ancak o kadar karışık ki her girdiğimde ben ne arıyordum, ne alacaktım, ne bakıyordum karmaşasını yaşıyorum. Diğer sitelerden çok daha ucuz alternatifleri var ama o satılan ucuz ürünlerin markalarınından  hiç birini tanımıyrom :( pek güven vermedi açıkçası. 
          Limango ise daha sınırlı marka olmasına karşın benim zevkime göre en azından daha kolay ürün bulabildiğim bir site.
            1V1Y  giyim, kosmetik ve  küçük ev aletlerime kadar geniş bir ürün yelpazesi olan bu sitede hoşuma gitmeyen tek şey ürün bazlı değilde marka bazlı araştırma yapabiliyorsunuz. Buda herhangi bir ürünü araken her markaya tek tek girmek zorunda bırakırken zaman kaybetmemize neden oluyor :( Umarım kısa zamanda bir çaresini bulurlar.
          Shopi Go Uzun zamandır takip ettiğim bir alış veriş sitesi olan bu sitenin Türkiye versiyonu yapıldığı için çook mutluyum :) Hiç bir mağazada bulamayacağınız dünyaca ünlü bir çok markanın ürünlerini bulabileceğiniz bir site kendisi. Bir göz atmanınzı öneririm.
          Morhipo internetten alışveriş yaparken en çok eğlendiğim ve rahat ettiğim sitelerden biridir. O kadar güzel katagorize etmişler ki anında aradıgınız ürüne ulaşıyorsunuz. 
          Bu arada ürünlerin altında yazan fiyatlar bazı sitelerin kampanya fiyatlarıdır. Her an herşey olabilir :) Fiyatlar değişmiş olabilir. Elinizi çobuk tutun :)
Sevgiler 


6 yorum:

  1. wonderful list- i love the watch so much.
    kisses
    Maren Anita

    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Maren Anite :) shoes are my favorite <3

      Sil
  2. NIce selections, love the gloves!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. ben bu aralar online alışverişde yurt dışını tercih eder oldum ama burada da markafoniyi kullanıyorum zaman zaman :)

    http://rebeltakipte.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür derim güzel yorumların için :) O zaman yakında yurt dışı sitelerini içeren bir kombin hazırlayayım :)

      Sil