9 Eylül 2011 Cuma

İstanbul Fashion Week 2. Gün

       İFW'de  2. gün Niyazi Erdoğan'ın rahat çizgisi ve yaz kokan renkleriyle başladı. Mankenlerin başlarındaki 'Fes' ler ile seyircilerden sempati toplayan Niyazi Erdoğan'ın kullandığı mavi benim en çok beğendiğim renk oldu. 
       Defilenin ardından 2. durak Simay Bülbül'ün Galata'daki Showroom oldu. Simay Bülbül yine derilerden olağanüstü tasarımlar sergiledi. Ağırlıklı renklerin  siyah ve beyaz olduğu sergide cok sıcak bir atmosfer vardı. 
       Özlem Kaya ise karşımıza feminen bir tarzla çıktı. Giysilerin bel ve sırttaki detayları çok dikkat çekici oldu.  Beyaz ve grilerin ağırlıkta olmasıyla beraber bu renkleri ten rengi, sarı ve fuşya takip etti. 
       Nejla Güvenç ''Paralel Hayatlar'' adını verdiği ''Nej'' kadınlarını cesur drapeler ve katlarla  karşımıza getirdi. Farklı kesim ve dokunuşlarla kumaşlara hayat veren tasarımcı kırmızı ve grinin tonlarıyla izleyenleri etkilemiş görünüyor. 
       Studio Kaprol by Coke Design ile devam eden defilelerde Arzu Kaprol ile birlikte çalışan Gülcan Ardıç, Ali Bayramoğlu, Tolga Turan ve Beliz Mısırlı'nın birbirinden farklı defilelerini izledik.
       Koton ise ''Night & Day'' adı üstünde hem gece hem gündüz giyilebilecek elbiseler sergiledi. Soft renklerin hakim olduğu defilede; ten rengi, pembe, mürdüm ve siyah ağırlıkta oldu. Feminen ve şık tarzı ile ses getiren Koton derin yırmaçlarıyla da dikkat çekti.  Defileler hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz:  ISTANBUL FASHION WEEK adresinden veya Istanbul Fashion Week facebook sayfsından detaylı fotoğraf ve yorumları görebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder