12 Eylül 2011 Pazartesi

İstanbul Fashion Week 4. Gün

          İstanbul Fashion Week'in son günü Mehmet Turgut'un takı tasarımcısı olan Deniz Kaprol için hazırladığı video nun ardından  Deniz Kaprol'ün ilginç sahne şovu ile başladı. İnsan vücudunun parçalarını teker teker sunan Deniz Kaprol takıların insan vücudunun bir parçası olduğunu ifade etmeye çalıştığını belirtti. 925 ayar gümüş ve Swarovski kristaller kullanan tasarımcı sahnede büyük alkış aldı.
           Rana Berna Canok defilesi ise bir hayli renkli geçmesine rağmen lavanta dışında kalan diğer renkler geçen yazın trend renkleri ve desenleri olduğundan bana pek yaratıcı gelmedi. Ayrıca tasarımlar arasında bir ruh bir uyum göremedim.
          Tuvana Büyükçınar ''Şeker İlavesiz'' adlı defilesi romantik danteller, püsküllü üstler, baykuşlu baskılar ve deri kombinlerle yaz kokuyordu. Siyah, beyaz ve ekrunun ağırlıkta oldugu bu defile, ''defile budur'' dedirtecek bir performans sergiledi.
          Gamze Saraçoğlu '' Tribute to Kubrick'' adını taşıyan ve Stanly Kubrick'in '' A Space Oddyssey'' filminden ilham alarak yola çıktığı bu defilede; soft sarı, nar çiçeği, siyah ve beyaz renklerin yanı sıra asimetrik kesimler, romantik  uçuşan valon ile piliseler ve sexy korse detayları ile izleyenleri modaya doyurdu. 
          Gecenin son defilesi ise Giovane Gentile'in erkek koleksiyonu görülmeye değerdi. Nar çiçeğinden lavantaya kadar renkler cesurca ele alınmış. Hem klasik hem casual stiller sergileyen Giovane Gentile erkeklerin gönlünü feth etmişe benziyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder