19 Eylül 2012 Çarşamba

New York Fashion Week Spring 2013

          NYFW 4. gün özetini  bildiriyorum :)
          Tibi, Siyah, beyaz ve sarının ağırlıkta olduğu bu koleksiyonda; geometrik grafikler, fileli üstler, yıkamalı jeanler; deri ceketler ve soft renklerle sadelik hakimdi.
          Rebecca Taylor, jeanlerin yıkamalarını çook beğendim. İnanılmaz bir renk ve eskitmesinin ayarı müthiş olmuş. Yavru ağazı, lavanta ve ekru kullandığı renkler arasındaydı. Romantik elbiseleriyle beni benden aldı diyebilirim :)
          Timo Veiland,  beyaz, asit sarı, haki ve somon renklerinin çoğunlukta olduğu bu defilede zigzag desenler hakimdi.
          Tommy Hilfiger, kırmızı, bej ve lacivertin ağırlıkta olduğu bu koleksiyonda, çizgili takımlar ve elbiseler ağırlıkta olurken kalın gg elbiseler dikkat çekti.
          Tracy Reese,elektrik mavi, safran, asit sarı ve mint yeşili renkerinin hakim olduğu defilede paçaya doğru darlaşan salaş pantalonlar ve lazer kesim elbiseler vardı.
          Victoria Backham, sade ve casual bir tarz sergilerken renklerde pek iddalı değildi. Kırmızı, siyah ve beyaz ağırlıkta olan renklerdi.
          Y-3, Adidas iş birliği ile hazırlanan koleksiyon oldukça eğlenceliydi. Her ürünün en az bi yerinde Adidas 'ın 3şerit logosu vardı. Siyah ve beyaz ağırlıkta olurken bunu kırmızı, taş rengi ve çiçek desenli grafikler takip etti.
         Zac Posen, minik suluboyamsı grafikleri ile dikkat çekerken peplum elbiseleri ve her bi yerinden kabarıklıklarla gösterişli bi koleksiyon sergiledi.

        

1 yorum: